Навигация

Новини

Р. Бъчварова: Операцията за противодействие на битовата престъпност е в услуга на хората

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова проведе работна среща с ръководния състав на ОДМВР-Пазарджик. На място министърът се запозна с анализа за криминогенната обстановка на територията на всичките 12 общини в региона, както и с набелязаните действия за ефективно реализиране на специализираната полицейска операция за противодействие на битовата престъпност. В хода на срещата министър Бъчварова обясни предприетите от ръководството на МВР мерки и процедури за назначаването на допълнително служители с полицейски функции, както и осигуряването на оборудвани служебни автомобили. 
Вътрешният министър сподели заложеното очакване - полицейската дейност по противодействие на битовата престъпност да е ефективна и видима за обществото. По думите й тази линия на дейност не трябва да спира в МВР, напротив, трябва да става все по интензивна, защото предприетата операция е в услуга на хората.
Програмата на министър Бъчварова продължава с работни посещения в районното управление в Ихтиман и полицейския участък във Вакарел.

Снимки

• Илюстрация