Навигация

Новини

SECURITY EXPO е успешна платформа за генериране на нови решения в областта на сигурността

С тези думи министърът на вътрешните работи Пламен Узунов откри поредното издание на международната изложба SECURITY 2017

„Безопасността на обществото, корпоративната и персоналната сигурност през последните години се превърнаха в един от най-важните проблеми в национален и глобален мащаб”, каза министър Пламен Узунов при откриването на международната специализирана изложба за охрана, сигурност и безопасност. По думите му, SECURITY EXPO е успешна платформа за генериране на нови решения в областта на сигурността, особено в контекста на съвременните предизвикателства пред правителствата и гражданите.  В усилията за ефективното им противодействие  на преден план излизат експертите  в областта на сигурността, които с помощта на новите технологии търсят и намират нови интелигентни решения. 
Изложението SECURITY 2017 се провежда за поредна година под патронажа на министъра на вътрешните работи. Форумът представя най-добрите тенденции в управлението на системи за контрол и наблюдение на обекти, пожароизвестителна и пожарогасителна техника, защита на критична инфраструктура, CLOUD инженерство, безпилотни авиационни системи и други.
МВР е традиционен партньор и участник в SECURITY EXPO. Тази година министерството е представено от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и  Дирекция „Комуникационни и информационни системи”.
Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов посочи, че по време на изложбата, която ще продължи до 18 март, екпертите ще се запознаят с водещите постижения в областта на сигурността.

 

Снимки